Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ήταν ντέρμπι

Ο Γιώργος Φλώρος (φωτο) συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα 

 
Ορφέας Ν.Αμισσού - Ερμής Μάνδρας 2 - 2
Ένα παιχνίδι ντέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό που έγινε σήμερα στη Νέα Αμισσό. Μπορεί η ομάδα μας να δέχτηκε την ισοφάριση στο 90', ωστόσο το αποτέλεσμα σε ένα τέτοιο ματς με ευκαιρίες εκατέρωθεν όσο και αν μας στεναχωρεί μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο. Η ομάδα για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε σθένος,πάθος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο με αγωνιστική πειθαρχία. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου να ισοφαρίσει με ένα πολύ όμορφο γκολ του Γιώργου Δημόπουλου με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπατζακίδη. Από στημένη φάση ήρθε και το δεύτερο γκολ της ομάδας μας νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκηνικό παρόμοιο, αυτή τη φορά ήταν το κεφάλι του Γιώργου Φλώρου που έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, μετά από δυνατό πλάγιο του Μιχαηλίδη. Πλήγμα για τον Ορφέα ήταν η αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του Γιώργου Δημόπουλου λόγω στομαχικών διαταραχών.

Να σας ζήσει!!!
Τις ευχές συμπαικτών, προπονητή και διοίκησης δέχτηκε ο Κώστας Μιχαηλίδης για το νέο μέλος που ήρθε στην οικογένειά του πριν από λίγες ημέρες. Η σύζυγός του έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έχει τις ευχές όλων μας. Να σας ζήσει!!!
Οι εντεκάδα : Τογγουλίδης, Μπατζακίδης, Τριανταφυλλίδης, Τσαντίδης, Αθανασόπουλος, Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Φλώρος, Δημόπουλος, Καμπουρίδης, Χατζηανδρέου.
Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Γκορόγιας, Σουντουλίδης.

Προπονήσεις για την επόμενη εβδομάδα: Τρίτη - Πέμπτη 18:00.