Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

«Να φτάσουμε τον Ορφέα όσο πιο ψηλά γίνεται»


Για τις πρώτες του εντυπώσεις , για τους στόχους που θέτει με την ομάδα, για την αγωνιστική του φιλοσοφία αλλά και την χαρά να δουλεύει σε ένα οργανωμένο σωματείο όπως ο Ορφέας Ν.Αμισσού, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδος ο προπονητής μας Δημήτρης Καρύδης παραθέτοντας την πρώτη του συνέντευξη. 
 Ερ: Ποιες ήταν οι πρώτες σας σκέψεις όταν επικοινώνησαν οι άνρθωποι της ομάδας για να συνεργαστείτε μαζί τους και ποιες οι πρώτες σας εντυπώσεις από αυτή σας την συνεργασία;
 
ΔΚ: Αν και ξαφινάστηκα αρχικά, μπορώ να πω, ότι δεν το σκέφτηκα καθόλου. Απάντησα αμέσως θετικά γιατί ήξερα την ομάδα και τους ανθρώπους της. Όσο αφορά τις πρώτες μου εντυπώσεις μπορώ να πω, ότι είναι αυτό που περίμενα και αυτό που ήξερα εδώ και χρόνια, ότι πρόκειτε δηλαδή για ένα οργανωμένο σωματείο που σου παρέχει τα πάντα και το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι η δουλειά στο γήπεδο.

Ερ:  Ποια είναι η αγωνιστική σας φιλοσοφία;
 
ΔΚ: Δουλειά, πολύ δουλειά που μέσα από αυτή θα παίζει η ομάδα σωστό ποδόσφαιρο. Με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά προτιμώ αυτά να βγαίνουν μέσα από μια ωραία αγωνιστική εικόνα.

Ερ: Ποιο είναι το πλάνο σας για το φετινό πρωτάθλημα;
 
ΔΚ: Μέσα από τις προπονήσεις και σε κάθε παιχνίδι να εφαρμόσουμε αυτά που λέμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ερ: Υπάρχει σχεδόν ένας ακόμη μήνας μετγραφών. Υπάρχουν σκέψεις για περεταίρω ενίσχυση;
 
ΔΚ: Με τους ανθρώπους της ομάδας δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό. Έχουμε διαπιστώσει κάποια πράγματα και θα ήταν καλό αν τα καταφέρουμε να υπάρξουν 2 με 3 προσθήκες ακόμη. Αν πάλι όχι, έχει καλώς.

Ερ: Η ομάδα πέρσι έφτασε στο θεσμό του κυπέλλου, ένα γκολ πριν τον τελικό. Την φετινή σεζόν αποκλείστικε νωρίς. Αυτό έχει και τα θετικά του, να αφοσιωθείτε δηλαδή περισσότερο στο  πρωτάθλημα για να πετύχετε το στόχο σας;
 
ΔΚ: Σίγουρα από την άποψη το ότι η ομάδα συμμετέχει μόνο στο πρωτάθλημα μπορεί να αφοσιωθεί περισσότερο στον στόχο της. Αλλιώς, υπήρχαν περισσότερες υποχρεώσεις, υπήρχαν περισσότερα παιχνίδια και ενδιάμεσα που κάποια παιδιά θα δυσκολεύονταν να δώσουν ακόμη και το παρόν. Από την άλλη, η ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία και για χρόνια μπορούσε να ανταποκριθεί και στους δύο θεμσούς. Ήταν σημαντικό πάντως με τα παιχνίδια πρωταθλήματος να ανέβει  η ψυχολογία που έλλειπε μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο.
Ερ: Η ομάδα, ξεκίνησε εντυπωσικά το πρωτάθλημα,πετυχαίνοντας δύο νίκες στους δύο πρώτους αγώνες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 4-1. Το Σάββατο υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι αυτήν την φορά με τον Ερμή Μάνδρας.
 
ΔΚ: Είναι αλήθεια ότι η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε όμως ακόμη στην αρχή και το σίγουρο είναι ότι δεν βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο,όπως πολύ καλές ήταν και οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια παρά την νίκη μας. Τα ματς αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και δεν μας απασχολούν. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όσο για τον επόμενο αντίπαλο μας, ένα είναι σίγουρο, ότι πρόκεται για μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη εμπειρία που ανισχύθηκε πολύ για το φετινό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σοβαροί όπως και σε κάθε παιχνίδι. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους.