Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η μπίλια στο 4


ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΣΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΑΣ 4-1
Σκόρερ: Δημόπουλος, Καμπουρίδης (2), Φλώρος
Τείνει να γίνει το αγαπημένο του σκορ. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με το ίδιο αποτέλεσμα. Κάθε νίκη είναι σπουδαία, κάθε τρεις βαθμοί σημαντικοί για την δύσκολη κούρσα του φετινού πρωταθλήματος. Ακόμη πιο σημαντική όμως γίνεται μία νίκη όταν προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση. Το σημερινό Ορφέα δεν τον χόρταινες, έπαιξε μπάλα. Έβγαλε σπουδαίες ενέργειες και συνεργασίες, πετυχαίνοντας 4 όμορφα γκολ, χωρίς να δώσει κανένα δικαίωμα στον αντίπαλό του να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Από άλλο πλανήτη
Η ομάδα προσπάθησε πολύ για να τον αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι. Σήμερα έδειξε το γιατί. Ο Γιώργος Δημόπουλος έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε δυο γκολ και σκόραρε το πρώτο για την ομάδα του, εκμεταλλευόμενος την ωραία σέντρα του Φλώρου, με κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ.

Θωρηκτό
Το θωρηκτό Καμπουρίδης ήταν να μη βγει από το λιμάνι...στα δύο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής, σήμερα κόλλησε άλλα δύο. Το ένα με τον αγαπημένο του τρόπο. Ατομική ενέργεια, καταπληκτικό τελείωμα με την μπάλα να αναπαύεται στο γάμα της αντίπαλης εστίας. Το δεύτερο προσωπικό του και το τρίτο για την ομάδα με πλασέ στη κίνηση και μετά από σέντρα μαντέψτε...του Γιώργου Δημόπουλου. Το τελικό 4-1 επίσης χορηγία του νεαρού άσου. Αυτή τη φορά όμως με αλλαγή ρόλων. Ο Δημόπουλος σε μπαλιά πάρε βάλε βρίσκει τον Φλώρο που ήταν μες τη φάση να πλασάρει για το τελικό 4-1. Που να έπαιζε και ο Τζίμης...

Ντεμπούτο για δύο
Με τον Ορφέα αγωνίστηκαν και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδος Βαϊνδερλής, Αϊβαζιδης με τον πρώτο μάλιστα να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις όντας πιο έτοιμος. Ευχαριστημένος με την ομάδα έμεινε και ο προπονητής Δημήτρης Καρύδης χωρίς να παραλείψει πάντως να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του για την δύσκολη συνέχεια και αυτό γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή.
Τέλος για την Δευτέρα στις 18:00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας.
Η εντεκάδα: Τογγουλίδης, Μπατζακίδης, Τσαντίδης, Κυψελίδης, Αθανασόπουλος, Καραγιαννίδης, Φλώρος, Πασχαλίδης, Γκορόγιας, Δημόπουλος, Καμπουρίδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Βαινδερλής, Σουντουλίδης, Αιβαζίδης.