Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Εδώ...ειναί Νέα Αμισσός

Είναι γνωστό ότι αυτοί οι αγώνες μοιάζουν περισσότερο με αγώνες προετοιμασίας. Όχι όσο αναφορά το αγωνιστικό σκέλος αλλά την χρονική στιγμή που διεξάγονται. Αυτός ο τρόπος διοργάνωσης του κυπέλλου έχει πολλά θετικά στοιχεία, με τις ομάδες να αγωνίζονται σε κανονικές συνθήκες βγάζοντας πάθος και διάθεση που σπάνια συμβαίνει σε φιλικές αναμετρήσεις. Έχει όμως και αρνητικά όπως για παράδειγμα τα άδεια ρόστερ που έχουν οι περισσότερες ομάδες καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο μεταγραφικός σχεδιασμός τους. Να θυμήσουμε ότι οι μεταγραφές πραγματοποιούνται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Στον αγώνα τώρα η ομάδα μας πέτυχε σήμερα μια σπουδαία νίκη, νίκη ψυχολογίας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, μια νίκη που ήρθε μάλιστα με ανατροπή. Στο πρώτο μέρος η ομάδα έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, άνευρη, με πολλά λάθη σε όλες τις γράμμες. Λάθη που στοίχισαν τα εκμεταλλέυτηκαν οι αντίπαλοι και μπήκαν στα αποδυτήρια με το 0-2.
Μίλησε η ψυχή
Στο δεύτερο ημίχρονο ανατράπηκαν τα πάντα. Η ομάδα έβγαλε ψυχή και πάθος, πάτησε μπάλα και έδειξε από πολύ νωρίς ποιος θα είναι το αφεντικό για να πετύχει έτσι την τέλεια ανατροπή. Ο Μιχαηλίδης που αν και μεσοαμυντικός βρίσκει συνέχεια δίχτυ το τελευατίο διάστημα μειώσε αρχικά σε 1-2 βάζοντας έτσι ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. Το 2-2 ήρθε μετά από εντυπωσιακή μεταβίβαση του Καμπουρίδη την οποία δεν άφησε ανεκμετάλλευτη ο Παπαδόπουλος που λίγο νωρίτερα είχε περάσει σαν αλλαγή, κάνοντας το 2-2. Ταφόπλακα στα όνειρα των αντιπάλων για θετικό αποτέλεσμα στην Νέα Αμισσό έβαλε ο Φλώρος που πλάσαρε για το 3-2 και το ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα του. Ανατροπή και σπουδαία νίκη που θύμησε σε όλους ότι εδώ...ειναί Νέα Αμισσός. Τέλος αν ο διαιτητής δεν έκλεινε τα μάτια σε καταφανέστατη ανατροπή του Ιρφάν από τον Πανίδη ο Ορφέας θα μπορούσε να έιχε πετύχει και 4ο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη που πέτυχε. Το επόμενο Σάββατο αντίπαλος ο Αστέρας Μαγικού στην έδρα μας.

Οι έντεκα του Ορφέα: Τοπαλίδης Β, Σπυρίδης, Μπατζακίδης, Ιρφάν, Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Γκορόγιας. Τσαντίδης, Φλώρος, Αθανασόπουλος, Καμπουρίδης.
 Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Κυψελίδης,Σουντουλίδης.