Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Στο "χέρι του" η άνοδος

Μια στροφή πριν το φινάλε ο Ορφέας Νέας Αμισσού κρατά τη τύχη στα χέρια του, όσον αφορά την άνοδο στη νεοσύστατη Α2 κατηγορία. Στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα, αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση τον Ατρόμητο Χρύσας. Με νίκη ότι και αν κάνουν οι "διώκτες" του ανεβαίνει στην επόμενη κατηγορία. Ενώ υπό προϋποθέσεις ακόμη και με ισοπαλία ή ήττα πάλι μπορεί να βγει κατηγορία, απλά στην ομάδα δεν σκέφτονται καν αυτό το σενάριο, παρά μόνο τη νίκη. Μια νίκη πάντως που για να επιτευχθεί και παρά την βαθμολογία που χωρίζει τις δύο ομάδες θα πρέπει ο Ορφέας να πιάσει υψηλή απόδοση. Ας μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι στραμμένοι οι προβολείς τη συγκεκριμένη μέρα. Για να φτάσει στο σημείο η ομάδα να καθορίσει τη τύχη της χρειάστηκαν δύο κολλητές νίκες στα τελευταία παιχνίδια, εκτός έδρας με το Σέλερο και εντός έδρας η χθεσινή με τα Φίλια. Τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα τους χάρισαν με τα γκολ τους οι Μπατζακίδης (φώτο), Σιδηρόπουλος, Τογγουλίδης. 3-1 το τελικό αποτέλεσμα.
Την Μεγάλη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα τη Μ.Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί προπόνηση 18:45. Τέλος η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές Νέας Αμισσού εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι.
Οι έντεκα του Ορφέα: Τογγουλίδης, Μπατζακίδης, Τσαντίδης, Κανατσίδης, Καραγιαννίδης, Τογγουλίδης Α., Τριανταφυλλίδης, Μπαμπούρης, Φλώρος, Αθανασόπουλος, Σιδηρόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι: Σαχπατζίδης, Σαββόπουλος, Σπυρίδης.