Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

"Μάγκας"

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΣΟΥ 0-1

Βουνό φάνταζε η σημερινή αναμέτρηση για τον Ορφέα Νέας Αμισσού. Ο μοναδικός επιθετικός, Χατζηανδρέου, που έχει η ομάδα αυτό το διάστημα επέστρεφε από τραυματισμό και αν χρειαζόταν θα έπαιζε το πολύ για ένα δεκάλεπτο στο τέλος. Οι δυο κεντρώοι Τριανταφυλλίδης Κώστας και Ιρφάν, θα απουσίαζαν από την αναμέτρηση, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα κάτω από τα δοκάρια. Οι δυο τερματοφύλακες της ομάδος Τογγουλίδης Γιώργος και Τοπαλίδης Βασίλης απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Κι όμως παρόλα αυτά τα προβλήματα η ομάδα έδειξε ψυχή και έφυγε αλώβητη από μία δύσκολη έδρα κι από μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, και το σημαντικότερο παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Ορφέας αγωνίστηκε πειθαρχημένα με πάθος δείχνοντας σοβαρότητα και χαρακτήρα και στα 90΄ λεπτά. Σε μία αναμέτρηση που βρέθηκε σε καλή μέρα το σύνολο των ποδοσφαιριστών του και τον Γιώργο Φλώρο παίχτη "κλειδί" μιας και είναι αυτός που με το δικό του γκολ χάρισε τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.
Ο άνθρωπος για τα δύσκολα
Ο άνθρωπος για τα δύσκολα ακούει στο όνομα Δημήτρης Τοπαλίδης. Πάντα στρατιώτης, όταν τον χρειάστηκε η ομάδα. Σήμερα έβαλε το περιβραχιόνιο και έκατσε κάτω από τα δοκάρια. Αρχηγός και στη ψυχή, όταν χρειάστηκε έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά, με σωτήριες επεμβάσεις τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις, αλλά και καλή παρουσία σε όλο τον αγώνα. Πως τον βγάζεις τώρα...!!! Όπως και να έχει η σημερινή νίκη είναι σπουδαία από όλες τις απόψεις. Μάγκικη...
Η εντεκάδα: Τοπαλίδης Δ., Κούστας, Μπατζακίδης, Κανατσίδης, Μπαμπούρης, Τογγουλίδης Α., Φλώρος, Αθανασόπουλος, Σαχπαζίδης, Πασχαλίδης, Καραγιαννίδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Σαββόπουλος, Παυλίδης, Χατζηανδρέου.